Ruimtes

V.O.F. Met zonder Ruis en het Huiskamercafé beschikken over meerdere ruimtes die voor verschillende doelen inzetbaar zijn.

Café
Het café is ingericht als huiskamer en hangen aan de bar is er nog mogelijk. Verder beschikt het café over een ronde stamtafel met 8 zitplaatsen, een grote groepstafel voor 12 personen en twee hangtafels met respectievelijk 8 en 3 plaatsen. De ruimte is geschikt voor in totaal 35 personen. Alle drank wordt geschonken uit flessen voorzien uit drie grote koelkasten. Verder beschikt het café over twee ruime toiletten, een goede afzuiging en muziekinstallatie.

Terras
Het terras is gezellig ingericht, omringd door hoge hagen en overdekt met gebladerte van drie moerbeibomen. Er staan 5 tafels die aan 25 gasten een zitplaats bieden. Het café beschikt ook over een overdekt terras met terrasverwarming en muziekinstallatie. Dit gedeelte heeft 3 tafels die ruimte geven voor 20 gasten.
Als derde is er een tuin beschikbaar voor barbecue en kampvuur. De tuin beschikt over 30 zitplaatsen.

Coöperatieruimte
De coöperatieruimte is ingericht als open-keuken en leefruimte en is daarom multi-inzetbaar. Deze ruimte is om die reden uitermate geschikt voor onder andere feesten, vergaderingen, repetities en proeverijen. De coöperatieruimte heeft 3 tafels met 25 zitplaatsen en is geschikt te maken voor 50 staande gasten. De ruimte beschikt over een muziekinstallatie.

Ontvangstuimte
De ontvangstruimte beschikt over een garderobe, ruime toilet en multimediaal scherm dat tevens overal inzetbaar is. Deze ruimte biedt toegang tot het café, terras en coöperatieruimte.

Brouw- en destileerruimte
De brouw- en destilleerruimte bevat een dubbelwandige elektrische destilleerketel met de capaciteit van 40 liter. In deze ruimte wordt de huislikeur van het café gebrouwen.