Fruitcampagne 2017: het fruit kan weer worden ingeleverd

De destilleerderij van Met zonder Ruis draait na het grote succes van de eerste Gemertse fruitcampagne in 2016 op volle toeren. Van de vele kilo’s aan kweeperen en goudreinetten die zijn ingeleverd zijn twee heerlijke fijnbranden gemaakt. Deze twee drankjes rijpen nu nog verder, maar de eerste proeverij op Hemelvaartsdag leverde al vele positieve reacties op. Ook dit jaar wordt er weer gedestilleerd met kweeperen en goudreinetten en kan dit fruit weer worden aangeleverd.

Maar de destilleerderij heeft dit jaar ook behoefte aan zacht fruit en steenvruchten zoals druiven, pruimen en perziken. Daarom wordt ook in 2017 de fruitcampagne opgestart. Voor deze campagne is de coöperatie in oprichting ‘Met zonder Fruit’ opgezet. Bij deze coöp i.o. kan iedereen tegen een vergoeding van € 0,50 per kilo al het eigen, of dat van een bevriende boer of tuinder, rijpe fruit inleveren. Mocht de mogelijkheid er niet bestaan om het fruit naar de destilleerderij naast het Huiskamercafé te brengen dan is de coöp i.o. bereid om het fruit te komen plukken en te halen voor € 0,30 per kilo.

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om voor de levering van het fruit een deel van het eindproduct op naam beschikbaar te krijgen.

Afleveren van het fruit kan op werkdagen tussen 10.00 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 15.00 uur en 18.00 uur.

Klik hier voor contact en/of meer informatie over het aanleveren van fruit.