Feesten & partijen

Feesten & partijen
Het Huiskamercafé is uitermate geschikt voor feesten en partijen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar om gasten te ontvangen.
Het café zelf is geschikt voor kleinere groepen tot 35 personen.
Voor grotere groepen is de coöperatieruimte beschikbaar en deze kan worden gecombineerd met het café. Er is dan ruimte voor 80 personen.
Tijdens de mooie zomeravonden is er een ruim tuinterras beschikbaar, ideaal voor het geven van een tuinfeest
Alle ruimtes beschikken over een muziekinstallatie en aan het café is een rookruimte verbonden. Het terras heeft de beschikking tot een barbecue.

De mooiste gelegenheid om een feest bij Met zonder Ruis te organiseren is op de zaterdagavond, maar ook in de zomer is een zondagmiddag uitermate geschikt.
Er wordt geen huur gerekend; slechts de verbruikte consumpties worden tegen dezelfde lage caféprijzen afgerekend. Afkoop  van de consumpties per persoon is niet mogelijk. Het staat iedereen vrij om in eigen regie catering te (laten) verzorgen, hiervoor worden geen extra kosten door het Huiskamercafé in rekening gebracht.

Ook voor besloten feesten en partijen geldt het restrictieve rookbeleid en onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Voor verdere vragen kan hier contact opgenomen worden met het Huiskamercafé.